VestiNajnovije informacije u vezi uspeha naših proizvođača i distributera voda. Sve relevantne informacije vezane za vodu.

IzvoriU sekciji izvor možete pretražiti bazu naših voda kao i njihov sastav.

ForumSaznajte kakav odnos prema našim vodama imaju stručnjaci a kakav potrošači.

DešavanjaOva sekcija je posvećena sajmovima, simpozijumima i stručnim skupovima.

PropisiInformišite se detaljnije o dokumentima izvozno-uvoznog karaktera.

AdresarPretražite našu bazu proizvođača i distributera voda.

Vesti

SAJAM OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE

U Beogradu od 12. do 14.marta

SAJAM OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJEU Beogradu se od 12. do 14. marta 2014. godine organizuje 3. Međunarodni sajam obnovljivih izvora energije IERWE i Sajam grejanja, klimatizacije i ventilacije "Therm 2014". Ovaj poslovni događaj organizuje firma ICM International iz Beograda, a održaće se u Belexpocentru na Novom Beogradu.

Izvori

Aqua Viva

Zemlja poreka: Srbija
Mesto izvora: Venčac - 200m

Analiza:
13.04.2006. Institute for halt meintenace of Srbija lab.br347/370-PV

Forum

Samo voda sa Fidžija

Dženet Džekson pop zvezda i sestra Majkla je uoči nove svetske turneje, drastično smršala, navodno čitavih 27 kilograma, a tajna je kako kaže ni manje ni više nego u - vodi.

Američka pevačica je uz to za evropsku turneju uposlila i "asistenta za vodu" kome je opis posla da u odrđenim vremenskim intervalima tokom dana donosi "taze" temperiranu Fiđži vodu.
Da u pitanju nije izmišljotina žute štampe govori u prilog najnoviji intervju koji je Đženet radila sa novinarima krajnje ozbiljnog američkog dnevnika Vašington post. Za vreme višesatnog intervjua, na stolu je svo vreme bila Fiđži voda, a asistent je povremeno dolazio da Majklovu sestru opomene kako je vreme da "ovlaži usta jer puno govori".

Ko ima problema sa kilažom može da proba.

Dešavanja

Kongres u Brazilu

Osmi svetski kongres flaširane vode (8th Global Bottled Water Congress)održava se ove godine od 13. do 15. septembra 2011. u Rio de Žaneiru u Brazilu.
Ovo je najveća smotra takve vrste na planeti i predstavlja mogućnost za susret sa najrenomiranijim punjačima vode, proizvodjačima

Izvor: http://www.srpskavoda.com
Period: 20110913

Adresar

Ukoliko želite da se i vaša firma nađe na našem sajtu kontaktirajte nas na gore prikazane telefone.