Aqua Expo

Prvi sajam voda u Srbiji Aqua expo otvara se u Beogradu, a na njemu će se do 6.oktobra predstaviti sve domaće i veliki broj regionalnih kompanija koje posluju u industriji voda.
Na sajmu će se naći proizvođači koji se bave flaširanjem prirodnih mineralnih voda, proizvodnjom, uvozom, distribucijom i održavanjem opreme koja se koristi u industriji voda. Sajmu će prisustvovati i stručnjaci iz inostranstva, koji će predstaviti nove tehnologije i rešenja u proizvodnji voda.

Predstavnici Asocijacije voda Srbije najavili su će biti organizovan i savetodavni centar, koji će okupiti sve relevantne finansijske institucije koje doniraju ili ulažu novac u vodoprivredu Srbije i regiona. Aqua expo je manifestacija koja je pokrenuta na icijativu Asocijacija voda Srbije i Privredne komore Srbije, sa ciljem da se definišu strateški ciljevi u očuvanju vodni resursi.

Sajam su podržali Vlada Srbije, Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA), Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i Privredna komora Bugarske. Aqua expo, koji se održava u Expo centru 21 na Novom Beogradu, sva tri dana biće otvoren od 10 do 18 sati, a ulaz je besplatan.

Izvor: Tanjug
Počinje: 06.10.2010.

[Napišite komentar]   [Postojeći komentari (0)]

Close