SAJAM OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE

U Beogradu od 12. do 14.marta

SAJAM OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJEU Beogradu se od 12. do 14. marta 2014. godine organizuje 3. Međunarodni sajam obnovljivih izvora energije IERWE i Sajam grejanja, klimatizacije i ventilacije "Therm 2014". Ovaj poslovni događaj organizuje firma ICM International iz Beograda, a održaće se u Belexpocentru na Novom Beogradu.

U Beogradu se od 12. do 14. marta 2014. godine organizuje 3. Međunarodni sajam obnovljivih izvora energije IERWE i Sajam grejanja, klimatizacije i ventilacije "Therm 2014". Ovaj poslovni događaj organizuje firma ICM International iz Beograda, a održaće se u Belexpocentru na Novom Beogradu.


Specijalizovani Sajam promoviše efikasnu uštedu energije i ukazuje na mogućnost ekonomskog razvoja iskorišćenjem potencijla obnovljivih izvora energije (OIE) i energetske efikasnosti (EE) u Srbiji, sa osvrtom na pozitivan uticaj korišćenja OIE na životnu sredinu. Na stručnom sajmu učestvuje 35 direktnih izlagača, od toga 19 izlagača Srbije i 16 iz inostranstva: Slovenije, Hrvatske, Italije, Grčke, Bugarske, Austrije i Nemačke, kao i 10 zastupanih preduzeća.


Značaj ovogodišnjeg Sajma su i poslovni B2B susreti. Reč je o konceptu brzih sastanaka preduzeća sa ciljem međusobnog upoznavanja i iniciranja buduće saradnje. Učešće na B2B sastancima otvoreno je za kompanije koje izlažu na Sajmu, kao i posetioce, pojedince i preduzeća koja žele kontakt sa drugim kompanijama.

Izvor: www.srpskavoda.com
Datum objavljivanja vesti: 08.03.2014.

[Napišite komentar]   [Postojeći komentari (0)]

Close